torsdag 6. oktober 2011

Jotun...

..har jammen meg mangen flotte farger å velge i ! Nesten for mangen, for det er ganske så vanskelig å bestemme seg ;)Har lyst å gå for litt gråtoner denne gang, gøy å prøve noe nytt - og ikke så "skummelt" når vi vet at det bare er midlertidig..
Kommer ikke helt unda bruntoner denne gangen heller,..fikk lyst til å prøve kombinasjonen under her i ett rom etter at jeg såg rommet på nederste bilde. Hva synes du om mine tanker på fargevalget ? Glad for innspill, tips og idèer !!

Ha en fortsatt fin dag !

Birgit

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker gråtoner. Har selv akkurat malt to vegger med jotun 9924 Larvikitt S4500-N - elsker fargen! Den er perfekt, ikke for lys ikke for mørk. Se bilder på bloggen om du vi :)

  Mange fine farger du har trukket frem :) sikker på at du blir fornøyd, er så mange fine farger å velge mellom. Solid så jeg på også, den ser veldig fin ut :) Tåkedis også, den er kjempe fin! :D:D

  Ha en fortsatt fin helg :)

  Klem fra
  Mari

  SvarSlett
 2. SV: Tusen takk for kommentaren, koselig du likte resultatet av maling av veggen i gangen vår. Er veldig fornøyd selv :) så koselig du også likte det! Sånn midt i mellom farge er kjempe fint :)

  Riktig fin søndag til deg også :)
  Klem Mari

  SvarSlett
 3. Akkurat samme pallett jeg driver å ser på for tiden :-) Lys skumringsgrå maler jeg i kjellerstua nå og en bittelitt mørkere grå på trappa, grå-beige malte jeg stueveggen på fredag, og så maler jeg kjøkkengulvet hvitt i dag. Litt redd mannen skal bli hissig for det siste;-) men han kommer i så fall over det.. Hihi :-) Kjekt med maling. Lykke til med valget

  SvarSlett