fredag 13. januar 2012

Primula i vintermørket...

Når nyåret er kommet, og jula er rydda vekk er det så gøy å begynna
 å "dra inn" vårfargar
- jammen har fargar innvikning på humøret !!

Primula er ein søt liten fargerik blomst som "smiler til ein" der den står og lyser opp vintertida :)


Kjekt å få ha litt rosa i hus - det høyrer til skjeldenheita her eg bur ilag med mann og to gutar ;)Nå skal eg, etter inspirasjon fra fleire bloggar her på morgonkvisten, ner på butikken og spandera på meg nokre tulipaner.

Fin fredag !
(måtte bare ha inn litt blått - si eg eigentleg ikkje er så "rosa" sjølv heller ;) )

Birgit

4 kommentarer:

 1. Primulaen hadde en deilig farge! Mye rosa blomster også her i gården!
  Vimpelen du hadde laget nedenfor var super. Mye mulig jeg låner ideen =) Har også lagt meg til som følger, slik at jeg får se dine videre prosjekter. God helg

  SvarSlett
 2. Hei, så morsomt at du også har fått deg slik e krydderhylle, gratulerer!! Enda kjekkere når det er fra besteforeldre, da. Gleder meg til å se! Nydelig primula, har tre i en skål her og er så stolt, de har vart i to uker, juhu:))) Ha en strålende helg i Ryfylket:) Klem, Marianne:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar.
  Hun damen på dyrebeskyttelsen var skikkelig frekk med barna mine.Hun dro fra dem kattelekene og ba dem oppføre seg pent..noe de faktisk gjorde denne dagen..:)virket som hun ikke ville gi bort katter til folk med barn.Hun pratet om at hver gang barne-barna kom på besøk til henne så stakk kattene avgårde..hint, hint..litt av ei dame..hjelpjeg kom meg ganske fort unna for å si det sånn..

  SvarSlett
 4. Er absolutt ikke en rosajente jeg heller, men blomster og tuplipaner (spesielt) kan få være rosa her hjemme;)

  Jasså, så det er deg jeg må ta tak i om jeg ikke får tak i det tapetet i nærheten av meg. Tror jeg har klart å få tak i et par ruller så skal se det kommer inn på soverommet vårt om ikke lenge.

  Ha en fin kveld, Birgit.

  SvarSlett