Må bare dela denna fristelsen :)
Farleg gode...
Gulrotpynt kun til bildepryd ;) |
Ingredienser:
3 store egg
2,5 dl matolje
350 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
0,5 ts muskat
0,5 ss natron
0,5 ss bakepulver
325 g kveitemjøl
100 g kokesjokolade
400 g revet gulrot
1 1/2 eple
Ostekrem:
200 g smør
500 g melis
400 g kremost
3 ss vaniljesukker
3 store egg
2,5 dl matolje
350 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
0,5 ts muskat
0,5 ss natron
0,5 ss bakepulver
325 g kveitemjøl
100 g kokesjokolade
400 g revet gulrot
1 1/2 eple
Ostekrem:
200 g smør
500 g melis
400 g kremost
3 ss vaniljesukker
Framgangsmåte:
Pisk saman egg, olje og sukker til massen blir lys. Sikt saman kveitemjøl og dei øvrige tørre ingrediensa. Bland i. Rør i hakka kokesjokolade. Riv gulrøttene fint. Skrell epla og riv desse og. Vend revne gulrøtter og revne epler i deigen.
Fordel deigen i store, amerikanske muffinsformer så dei blir omtrent 2/3 fulle. Steik muffinsane på steikeplate midt i ovnen ved 180°C i 25-30 min (sjekk med kakenål at muffinsane er heilt steikte). Avkjøl.
Rør saman romtemperert smør og melis til ostekremen. Pisk så inn romtemperert kremost og vaniljesukker.
Pisk saman egg, olje og sukker til massen blir lys. Sikt saman kveitemjøl og dei øvrige tørre ingrediensa. Bland i. Rør i hakka kokesjokolade. Riv gulrøttene fint. Skrell epla og riv desse og. Vend revne gulrøtter og revne epler i deigen.
Fordel deigen i store, amerikanske muffinsformer så dei blir omtrent 2/3 fulle. Steik muffinsane på steikeplate midt i ovnen ved 180°C i 25-30 min (sjekk med kakenål at muffinsane er heilt steikte). Avkjøl.
Rør saman romtemperert smør og melis til ostekremen. Pisk så inn romtemperert kremost og vaniljesukker.
Kleis på ;)
VELBEKOMME :)
God 1.påskedag !
Birgit
Å de såg gode ut :)))
SvarSlettKjekt at du deler oppskrift!!
mmmmm, den så god ut ja:)
SvarSlettNAM! Takk for at du deler oppskrift :)
SvarSlettMmmm ... fristende!
SvarSlettKjekt du ville være med på gavedrysset hos meg
Ønsker deg en fin kveld
Klem Tonje
I every time used to read piece of writing in news papers but now as
SvarSlettI am a user of web thus from now I am using net for articles or reviews,
thanks to web.
My site best adjustable dumbbells
My page :: weight set
I drop a leave a response when I especially enjoy a article on
SvarSletta website or if I have something to valuable to contribute to the discussion.
Usually it is caused by the sincerness displayed in the post I read.
And on this article "Gulrotmuffin � la R.O.O.M". I was actually excited enough to drop a
thought :-) I actually do have 2 questions for you if you usually
do not mind. Is it only me or does it appear like
a few of the responses look as if they are left
by brain dead individuals? :-P And, if you are posting at additional
online sites, I'd like to keep up with everything new you have to post. Could you list the complete urls of your community pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
Here is my blog; taobao agent
I've been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much undoubtedly will make sure to don?t fail to remember this site and give it a look on a relentless basis.
SvarSlettAlso visit my site; copenhagen dj
I used to be recommended this website by means of my cousin.
SvarSlettI am now not sure whether this put up is written by means of him as no one else know such exact
about my problem. You're incredible! Thanks!
my blog post: xxx movies